top of page

KEUKEN WRAP

Niet alle keukens zijn geschikt om te wrappen.

De kwaliteit van de deurtjes is erg belangrijk, en ze moeten het liefste glad zijn. Er is keuze uit meer dan 100 verschillende interieur folies. Van Hout, betonlook, marmer tot effe kleuren. Voor een offerte op maat kom ik graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zie hieronder een indicatie van de kosten. Voor een betere beoordeling kunt u het beste het contactformulier invullen en hierbij wat foto's en afmetingen toevoegen. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

keuken wrap prijslijst 2022_inclbtw.jpg

ramen tinten

Wij gebruiken uitsluitend folie van Suntek. Deze verkleurd nooit. Deze folie gaat een auto leven lang mee. De folie wordt met de grootste zorgvuldigheid aan de binnenkant van de ramen aangebracht. Met alleen de beste materialen en het mooiste eindresultaat. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief btw, folie en montage.

tinten prijzen
prijslijst tintwerk 2022_3auto_INCLBTW.jpg

carwrapPING

Wij gebruiken uitsluitend wrapfolie van 3M, Avery, Oracol & PWF.

De voorbeelden hieronder zijn in combinatie met de meest voorkomende wraps zoals glans of mat. Sommige wrap kleuren hebben een meerprijs zoals Carbon of brushed aluminium.

De getoonde  prijzen zijn exclusief BTW. De voorbeelden zijn een indicatie. Voor een prijsopgave op maat kunt u het beste even contact opnemen. Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid folie, soort folie en de moeilijkheidsgraad van de te plakken onderdelen.

carwrap prijzen
2022prijslijst carwrappen_3stuks_incl.jpg

ontchromen

Bij het de-chromen worden alle chromen delen van de auto beplakt met folie. Vaak wordt hiervoor mat of glans zwart gebruikt maar het kan ook carbon of brushed aluminium zijn. De prijzen hieronder zijn een indicatie. Voor een offerte op maat kun je het beste even het contact formulier invullen.

dechrome prijzen
dechrome prijzen 2022.jpg

Lampen tinten

Door middel van special doorzichtige wrap folie met verschillende tinten is het nu heel gemakkelijk om van uw standaard verlichting een smoke lamp te maken. De folie is zodanig rekbaar dat het om elke lamp te bevestigen is. Het beplakken van verlichting is voor een apk niet toegestaan.

lampen tinten prijzen
lampen smoken prijs 2022.jpg
bottom of page