top of page

KEUKEN WRAP

Elke keuken is anders. Dit is enkel een indicatie. Niet alle keukens zijn geschikt om te wrappen.

De kwaliteit van de deurtjes is erg belangrijk, en ze moeten het liefste glad zijn. Er is keuze uit meer dan 100 verschillende interieur folies. Van Hout, betonlook, marmer tot effe kleuren. Voor een offerte op maat kom ik graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zie hieronder een indicatie van de kosten. Voor een betere beoordeling kunt u het beste het contactformulier invullen en hierbij wat foto's en afmetingen toevoegen. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

keuken wrap prijslijst 2022_inclbtw.jpg

ramen tinten

Elke auto is anders. Dit is enkel een indicatie. Wij gebruiken uitsluitend folie van Suntek. Deze verkleurd nooit. Deze folie gaat een auto leven lang mee. De folie wordt met de grootste zorgvuldigheid aan de binnenkant van de ramen aangebracht. Met alleen de beste materialen en het mooiste eindresultaat. Voor een offerte op maat kun je het beste even  

tinten prijzen

carwrapPING

Elke auto is anders. Dit is enkel een indicatie. Wij gebruiken uitsluitend wrapfolie van 3M, Avery, Oracal & KPMF. De voorbeelden hieronder zijn in combinatie met de meest voorkomende wraps zoals glans of mat. Sommige wrap kleuren hebben een meerprijs zoals Carbon of brushed aluminium.

De getoonde  prijzen zijn exclusief BTW. De voorbeelden zijn een indicatie. Voor een prijsopgave op maat kunt u het beste even contact opnemen. Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid folie, soort folie en de moeilijkheidsgraad van de te plakken onderdelen.

carwrap prijzen
2023_prijslijst carwrappen_3stuks_incl.BTW2022.jpg

ontchromen

Elke auto is anders. Dit is enkel een indicatieBij het de-chromen worden alle chromen delen van de auto beplakt met folie. Vaak wordt hiervoor mat of glans zwart gebruikt maar het kan ook carbon of brushed aluminium zijn. De prijzen hieronder zijn een indicatie. Voor een offerte op maat kun je het beste even het contact formulier invullen of en mail sturen met foto's van de auto. 

dechrome prijzen
dechrome prijzen 2022.jpg
bedrijfsreclame

Bedrijfsreclame - restyling

Met full color prints zijn zo veel prachtige dingen te maken. Vrijwel elke ondergrond is te beplakken met een mooie print. Pilaren, auto's, muren, vloeren, trappen enz. Wij zijn altijd bereid mee te denken met een mooie of creatieve oplossing. Voor de reclame voor jouw bedrijf of de restyling van je kantoor, schoolgebouw of woning? Stuur ons een bericht en wij denken graag met je mee. 

mochup_plakwerk.jpg
Wall Mockup kopiëren.jpg
bottom of page